ConwayLife.com - A community for Conway's Game of Life and related cellular automata
Home  •  LifeWiki  •  Forums  •  Download Golly

Weird Copy Bug

Has something gone haywire? Let us know about it!

Weird Copy Bug

Postby BlinkerSpawn » August 10th, 2017, 12:34 pm

I seem to have problems with Ctrl+C'ing from code boxes now for some reason. This has been going on for the past few days. If I want to paste an RLE I have to use the Select All and manually right-click > Copy to paste it into Golly.
Is anyone else having this problem?
I'm using Chrome 60.0 on Windows 10 with Golly 3.0b2.
EDIT: Specifically, the clipboard does not update when I use Ctrl+C from code boxes.
LifeWiki: Like Wikipedia but with more spaceships. [citation needed]
User avatar
BlinkerSpawn
 
Posts: 1448
Joined: November 8th, 2014, 8:48 pm
Location: Getting a snacker from R-Bee's

Re: Weird Copy Bug

Postby gmc_nxtman » August 10th, 2017, 6:29 pm

I've been having a similar problem, although it seems to work if I highlight the whole code block by hand, and then copy it, using either Cmd-C or Edit > Copy. Using the "select all" button does not work with either of those methods. I've tested FireFox and Safari and both of them can copy BBCode properly using the "select all" button. None of the topics on the PhPBB forum or anywhere else seem to address this issue. I'm using macOS Sierra 10.12.16 and Chrome 60.0.3112.90.
User avatar
gmc_nxtman
 
Posts: 1043
Joined: May 26th, 2015, 7:20 pm

Re: Weird Copy Bug

Postby BlinkerSpawn » August 10th, 2017, 8:50 pm

gmc_nxtman wrote:I've been having a similar problem, although it seems to work if I highlight the whole code block by hand, and then copy it, using either Cmd-C or Edit > Copy.

Hmm, manual selection works for me too.
LifeWiki: Like Wikipedia but with more spaceships. [citation needed]
User avatar
BlinkerSpawn
 
Posts: 1448
Joined: November 8th, 2014, 8:48 pm
Location: Getting a snacker from R-Bee's

Re: Weird Copy Bug

Postby dvgrn » August 10th, 2017, 9:28 pm

BlinkerSpawn wrote:
gmc_nxtman wrote:I've been having a similar problem, although it seems to work if I highlight the whole code block by hand, and then copy it, using either Cmd-C or Edit > Copy.

Hmm, manual selection works for me too.

For the case where it doesn't work, and the case where it does, if you paste the copied text into a text editor, what do you see? In theory there ought to be a difference -- e.g., a leading space before the "x" in the header line...?
dvgrn
Moderator
 
Posts: 3936
Joined: May 17th, 2009, 11:00 pm
Location: Madison, WI

Re: Weird Copy Bug

Postby Saka » August 10th, 2017, 10:26 pm

Same here! Thought it was only me!
Everyone, please stop posting B/S about CA
The Bugs Range 1 to 100 Project
User avatar
Saka
 
Posts: 2064
Joined: June 19th, 2015, 8:50 pm
Location: In the kingdom of Sultan Hamengkubuwono X

Re: Weird Copy Bug

Postby BlinkerSpawn » August 11th, 2017, 8:23 am

dvgrn wrote:For the case where it doesn't work, and the case where it does, if you paste the copied text into a text editor, what do you see? In theory there ought to be a difference -- e.g., a leading space before the "x" in the header line...?

For the cases where it doesn't work the clipboard just doesn't update, so if I paste into a text editor I get whatever the last thing I successfully copied was.
So if I use Select All > right click to copy
A
and then use Select All > Ctrl-C to copy
B
pasting into a text editor gives "A".
LifeWiki: Like Wikipedia but with more spaceships. [citation needed]
User avatar
BlinkerSpawn
 
Posts: 1448
Joined: November 8th, 2014, 8:48 pm
Location: Getting a snacker from R-Bee's

Re: Weird Copy Bug

Postby Saka » August 11th, 2017, 8:29 am

For me, it goes like this.
In clipboard: Whatever
Select All > Control + C
Something

Paste: Whatever

Select all manually > Control + C
Some other thing

Paste: Some other thing

Haven't tested for Right click > Copy.
Everyone, please stop posting B/S about CA
The Bugs Range 1 to 100 Project
User avatar
Saka
 
Posts: 2064
Joined: June 19th, 2015, 8:50 pm
Location: In the kingdom of Sultan Hamengkubuwono X

Re: Weird Copy Bug

Postby A for awesome » August 11th, 2017, 12:32 pm

I restarted my browser (Chrome on Mac OS 10.12) on accident, and now I'm getting this too.
x₁=ηx
V ⃰_η=c²√(Λη)
K=(Λu²)/2
Pₐ=1−1/(∫^∞_t₀(p(t)ˡ⁽ᵗ⁾)dt)

$$x_1=\eta x$$
$$V^*_\eta=c^2\sqrt{\Lambda\eta}$$
$$K=\frac{\Lambda u^2}2$$
$$P_a=1-\frac1{\int^\infty_{t_0}p(t)^{l(t)}dt}$$

http://conwaylife.com/wiki/A_for_all

Aidan F. Pierce
User avatar
A for awesome
 
Posts: 1385
Joined: September 13th, 2014, 5:36 pm
Location: 0x-1


Return to Bugs & Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests