Logo not displaying on FAQ

Has something gone haywire? Let us know about it!
Post Reply
User avatar
gameoflifemaniac
Posts: 1239
Joined: January 22nd, 2017, 11:17 am
Location: There too

Logo not displaying on FAQ

Post by gameoflifemaniac » June 4th, 2020, 4:31 pm

this
Attachments
bug.png
bug.png (27.05 KiB) Viewed 2507 times
I was so socially awkward in the past and it will haunt me for the rest of my life.

Code: Select all

b4o25bo$o29bo$b3o3b3o2bob2o2bob2o2bo3bobo$4bobo3bob2o2bob2o2bobo3bobo$
4bobo3bobo5bo5bo3bobo$o3bobo3bobo5bo6b4o$b3o3b3o2bo5bo9bobo$24b4o!

User avatar
bubblegum
Posts: 960
Joined: August 25th, 2019, 11:59 pm
Location: click here to do nothing

Re: Logo not displaying on FAQ

Post by bubblegum » June 8th, 2020, 6:46 pm

gameoflifemaniac wrote:
June 4th, 2020, 4:31 pm
this
On line 61 of the source code for the FAQ page, the href of the <a> is ./../../index.php instead of ./index.php causing the image to be loaded from app.php/images/forumlogo.png instead of https://www.conwaylife.com/images/forumlogo.png, giving a 404 error. That's it.
Each day is a hidden opportunity, a frozen waterfall that's waiting to be realised, and one that I'll probably be ignoring
sonata wrote:
July 2nd, 2020, 8:33 pm
conwaylife signatures are amazing[citation needed]
anything

User avatar
bubblegum
Posts: 960
Joined: August 25th, 2019, 11:59 pm
Location: click here to do nothing

Re: Logo not displaying on FAQ

Post by bubblegum » August 8th, 2020, 2:44 am

boink
It's not on the report post screen either, yay: (please don't actually report this though it's one of rowett's LV bug fixes)
Each day is a hidden opportunity, a frozen waterfall that's waiting to be realised, and one that I'll probably be ignoring
sonata wrote:
July 2nd, 2020, 8:33 pm
conwaylife signatures are amazing[citation needed]
anything

Post Reply